Aleris har svært erfarne kirurger og tverrfaglig oppfølgingsteam. Erfarne kirurger og et grundig oppfølgingsprogram er viktig for et godt og varig resultat. Det får du hos Aleris. Vårt tverrfaglige team sørger for å gi deg en trygg vei til gode resultater. Hos oss får du tverrfaglig oppfølging i inntil 5 år etter operasjon.

Umiddelbar oppfølging
Aleris Sykehus i Oslo, hvor operasjonene foregår, er et fullt operativt sykehus med blant annet oppvåkningsavdeling, sengepost og 5 moderne operasjonsstuer. Etter overvektsoperasjonen vil vårt team følge deg tett opp i de dagene du velger å være på sykehuset. De fleste velger å dra hjem eller bo på hotell etter dag nummer en. Før avreise deltar pasienten på et kurs om kosthold i regi av en ernæringsfysiolog. Uken etter at du har reist fra sykehuset blir du kontaktet av sykepleier for å kontrollere at at er bra. Innen 3 uker etter operasjon vil også ernæringsfysiologen kontakte deg for en oppfølgingsamtale.

Mestringskurs
I tillegg til tett dialog og polikliniske kontroller arrangerer vi mestringskurs. Disse kursene er inkludert i prisen hos Aleris, og er en viktig grunn til at våre pasienter opplever gode og varige resultater.

Første mestringskurs arrangeres på Aleris Sykehus ca 3 måneder etter operasjonen. På kurset vil de opererte blant annet få veiledning av lege, psykolog, fysioterapeut,
klinisk ernæringsfysiolog og spesialsykepleier. Det blir også anledning til å utveksle erfaringer med andre overvektsopererte. Nytt mestringskurs blir arrangert ca 12 måneder etter operasjonen.

Tverrfaglig oppfølgingsteam
Vi består av erfarne kirurger, psykolog, kliniske ernæringsfysiologer, fysioterapeuter, sykepleiere og sekretærer. Vi lover å ta godt i mot deg! Les mer om vårt fagteam her.

Gratis konsultasjon hos plastikkirurg og rabatt på plastisk kirurgi
Slankeopererte ved Aleris Overvektsklinik får gratis konsultasjon hos plastisk kirurg og rabatt på plastisk kirurgi etter slanking.