Ønsker du å snakke med en som er slankeoperert?

Aleris Overvektsklinikk har en fadderordning, noe som gjør det enklere å finne ut om slankeoperasjon passer for deg.

Har du spørsmål eller bekymringer rundt slankeoperasjon, kan det være godt å snakke med en som har erfaring med hva det innebærer. Blant våre pasienter er det over 100 personer over hele landet som stiller opp til en samtale på telefon, og kan besvare spørsmål. Vi formidler kontakt med en som har vært i samme situasjon som deg, fyll ut skjemaet på denne siden, så tar vi kontakt med deg og finner en du kan snakke med.

Her kan du lese om erfaringene til noen av dem som har blitt slankeoperert hos oss

Kom i kontakt med en slankeoperert

Fyll ut kontaktskjemaet på denne siden og en slankeoperert tar kontakt med deg.
Du kan også sende en e-post til overvektsklinikken@aleris.no eller ringe oss på tlf. 22 12 49 91 (alle hverdager mellom 08.00 og 15.30)

Møt noen av våre faddere

Mona er en av våre faddere og tidligere slankeoperert. Hun ble operert på Aleris Overvektsklinikk i 2010 og har masse erfaring om slankeoperasjon og livet etter slankeoperasjon.

Slankeoperert

“Jeg ble slankeoperert (gastric bypass) på Aleris sykehus i Oslo den 20.01.2010. Etter over 25 år med jojo-slanking og stadig dårligere helse var det nødvendig med et drastisk tiltak! Jeg har fått en helt ny tilværelse, helsen er mye bedre, blodtrykksmedisinen er borte og livet er lettere på flere måter. Jeg har blitt veldig glad i å trene og nyter å ha en sterk, frisk og velfungerende kropp. Det er som om jeg har funnet meg selv igjen og oppnådd balanse mellom det indre og det ytre. Og det beste av alt: Jeg elsker fortsatt å spise god mat!

Hilsen Mona”

Les mer om Mona her.

Ingunn Mari er også en av våre faddere og tidligere Gastric Sleeveoperert. Hun ble operert hos oss i 2013 og ønsker å dele sine erfaringer om hvordan hennes liv har blitt forandret på så mange ulike vis etter slankeoperasjonen.

Slankeopert pasient

“Mitt navn er Ingunn Mari Kristoffersen Bjelland og jeg er 49 år. Jeg er sleeveoperert på Aleris 10.09.2013. Som 15 åring veide jeg 56 kg og som 19 åring veide jeg 72 kg. Etter dette har jeg jojo-slanket meg helt til jeg for ett år siden veide 116,2 kg… På forskjellige måter har jeg gått opp og ned og opp til 30 kg…” “…Etter operasjonen traff jeg på andre som var operert samme dag og dagen etter, og flere av oss holder fortsatt kontakten. De kommer fra Alta i nord til Kristiansand i sør, vi treffes på Aleris sine samlinger og chatter på facebook. Det er godt å ha noen å prate med om en trenger det, selv om jeg også vet at jeg kan ringe eller sende mail til Aleris om det er noe jeg lurer på…” “…Ikke en eneste dag har jeg angret på operasjonen. 11.09.14 var jeg sammen med 18 andre på ettårs kontroll. Jeg har tatt av 80 % av overvekten og har igjen 8-9 kg hvis jeg ønsker å komme ned i BMI på 25. Vekten er langt fra det viktigste nå. Jeg danser swing som er utrolig gøy, jeg har danst i mange år men kjenner på hvor lett det er nå, herlig! Det er også andre aktiviteter jeg gjør, det er viktig å trene noe en synes er kjekt.

Hilsen Ingunn Mari”

Les mer om Ingunn Mari her.

Henriette stiller som den yngste fadderen hos oss. Hun er også tidligere Gastric Sleeveoperert.

Henriette slankeoperasjon

Jeg heter Henriette og er 24 år. Jeg tok gastric sleeveoperasjon sommeren 2013, og angrer ikke litt en gang. En lettere verden har møtt meg! Sønnen min slipper å høre: “Mamma orker ikke”, og jeg har en hverdag hvor jeg plutselig kommer meg inn i klær jeg liker og ikke bare klær som passer!

Tror du slankeoperasjon være noe for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg.